Medewerkers

Bij huisartsenpraktijk Saffier werken huisartsen, assistenten en praktijkondersteuners.

M.D. Koning

Huisarts-praktijkhouder

E.C. den Hollander

Huisarts

P. Venema

Huisarts (waarnemend)

S. Sanchez

Praktijkverpleegkundige

A. Lenting

Praktijkondersteuner GGZ

P. Nooij

Praktijkmanager

B. van den Heuvel

Assistent

M. Dekkers

Assistent

M. van Ravensberg

Assistent

D. Schijf

Assistent

M.D. Koning 

Huisarts-praktijkhouder

BIG: 49918300401

Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag en Vrijdag

Aandachtsgebieden: kleine chirurgische ingrepen, interne geneeskunde, injecties in verschillende gewrichten

“Als geboren en getogen Alphenaar ben ik blij te mogen werken als huisarts in Alphen aan den Rijn. Ik ben getrouwd en samen hebben wij drie kinderen. Nog altijd wonen wij met veel plezier in Alphen.

Vanuit de basisopleiding geneeskunde was ik breed geïnteresseerd in bijna alle vakgebieden die aan bod kwamen. Na een omzwerving als ziekenhuisdokter op de interne geneeskunde was de keus voor huisarts onvermijdelijk.
Want wat het werk als huisarts onderscheidt van alle andere artsen en dus voor mij zo boeiend maakt, is de verscheidenheid die je tegenkomt. Mensen uit alle levensfases, met allen hun eigen kijk op het leven gecombineerd met de veelheid aan medische problematiek maakt dit vak zo interessant. Mijn christelijke achtergrond maakt mij als persoon oprecht geïnteresseerd in de levensovertuiging van anderen. Juist die verschillen tussen mensen zijn mooi om in de dagelijkse praktijk tegen te komen. Een luisterend oor, maar vooral met elkaar op zoek gaan naar een oplossing voor uw medische problemen. Ik zie er naar uit om u te ontmoeten.”

E.C. den Hollander

Huisarts

BIG: 79909519501

Werkdagen: Maandag, Dinsdag en Donderdag

Aandachtsgebieden: reizigersgeneeskunde, urogynaecologie, psychologie, in opleiding tot seksuoloog.

“Sinds 2012 ben ik werkzaam als huisarts bij praktijk Saffier.
Tijdens mijn studie geneeskunde had ik een brede interesse. Na mijn artsexamen ben gaan werken bij een psychiatrische instelling, waarna ik koos voor het vak huisarts. Elke dag vind ik het in mijn werk als huisarts bijzonder hoe ik mensen mag leren kennen.
Naast mijn werk als huisarts ben ik in 2020 begonnen met de opleiding voor arts-seksuoloog. Ook heb ik de opleiding reizigersgeneeskunde gevolgd en doe samen met Marian, assistente, het reizigersspreekuur.
Ik ben getrouwd, en met mijn man en twee dochters woonachtig in Leiden.”